Zangles

De lessen zijn individueel en worden gegeven in Gorssel en op woensdag- en donderdagen ook in Woudenberg. Als conservatorium afgestudeerd zanger heb ik zeer uiteenlopende dingen gedaan. Van Oude Muziek tot aan theaterproducties van Amerikaanse moderne muziek. Ik treed op in professionele koren en ook als solist. In de muziek van de romantiek voel ik mij het meeste thuis. Bij zingen kan het voorkomen dat er remmingen zijn. Niet vreemd omdat jij zelf je instrument bent en zo gauw je gaat zingen het best spannend kan zijn dat je op deze manier gezien en gehoord wordt. Afgezien van de techniek van het zingen is het bijzonder belangrijk dat je je vrij voelt om te zingen. Verborgen (mentale) processen in jezelf kunnen hierbij een rol spelen. Ik kan je begeleiden in het proces waarin je je steeds vrijer voelt om je eigen stem te gebruiken. Heerlijk onbekommerd zingen. Wat is er fijner dan dat.

Prijzen seizoen 2023-2024

Gorssel

Speciale prijs: Leerlingen t/m 20 jaar betalen slechts € 43,- per uur bij een vaste lestijd in de week. Dit kan ook bijv. een half uur zijn. Dan betaal je € 21,50.

Volwassenen (vanaf 21 jaar):

Vaste lestijd* € 52,- per uur
Strippenkaart 10 lessen (1 uur) € 550,-
Losse les € 59,- per uur

* Deze les volg je wekelijks. Je hoeft geen heel uur les te nemen. Dit kan ook een half uur of drie kwartier zijn. Voor een half uur les betaal je ook maar de helft. Je betaalt per lesperiode van een half jaar. Er zijn twee lesperioden per jaar: de 1ste periode is tussen de zomervakantie en de kerstvakantie, de 2de is tussen de kerstvakantie en de daaropvolgende zomervakantie. De schoolvakanties hoef je niet te betalen. Je kunt trouwens gewoon halverwege een periode instappen en betaalt dan alleen voor die lessen die dan nog openstaan.

** Een uur les (1 strip) kost dan € 55,- en we spreken per keer af wanneer je les wilt hebben. Een zeer flexibel systeem dus. Geldigheidsduur is een half jaar.

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Woudenberg*

Er worden 38 (wekelijkse) lessen per jaar gegeven. Er wordt per kwartaal gefactureerd.

Jeugd t/m 20 jaar:
Privéles van 30 minuten € 213,75 per kwartaal
Privéles van 45 minuten € 320,63 per kwartaal
Privéles van 60 minuten € 427,50 per kwartaal
Volwassenen (vanaf 21 jaar):
Privéles van 30 minuten € 258,64 per kwartaal
Privéles van 45 minuten € 387,96 per kwartaal
Privéles van 60 minuten € 517,28 per kwartaal

* Voor privé-lessen In Woudenberg is er een toeslag van € 25,- euro per half jaar voor het gebruik van gebouw en lokaal.

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wil je je inschrijven of heb je vragen? Neem even contact op!